header banner
Default

Casper Christensen får nok: DR-interviewet blir avbrutt


Table of Contents

    For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

    Men det er ikke mange spørgsmål, Stefanski når at stille, før Casper Christensen afslutter interviewet. Allerede fra start får komikeren nemlig journalistens spørgsmål galt i halsen:

    – Det første spørgsmål, jeg bliver nødt til at stille dig, Casper Christensen, det er selvfølgelig: Har du brug for pengene eller hvad?, lyder det fra "Tiden"-værten.

    – Hvad har det med sagen at gøre?, lyder det prompte svar fra Casper Christensen, der fortsætter:

    – Hvis det er sådan noget pjat der, så tror jeg ikke, jeg gider lave interviewet. Jeg troede, det var seriøst. Min økonomi har ikke en skid at gøre med det. Og hvis du tror, jeg arbejder for at tjene penge, så … Jeg arbejder også for at lave noget, der er fedt. Det har jeg gjort hele mit liv. Sådan har det hele tiden været. Jeg går ind i projektet, fordi jeg synes, det er spændende og interessant og jeg synes, jeg kan give noget til andre. Tjener jeg penge på det? Det er nødvendigt, slår han fast.

    – Jeg tror bare, vi stopper her. Jeg gider ikke, afslutter han, mens Simon Stefanski prøver at glatte ud:

    – Det var bare drilsk. Jeg vil gerne vide, hvad det handler om.

    Men den forklaring har Christensen ikke meget til overs for:

    – Ha' en dejlig dag med drillerier hos nogle andre. Jeg gider ikke sådan noget drilleri. Ha' en fortsat god dag, afslutter han og afbryder forbindelsen.

    Tilbage står et noget uforstående Simon Stefanski, der ikke helt ved, hvad der ramte ham:

    – Jeg ville faktisk gerne have hørt noget mere om ideerne bag den nye NFT-kunstsamling, men det blev altså spoleret af mon trang til at stille drilske spørgsmål. Lad os komme videre til næste historie.

    Du kan høre interviewet hos DR omkring minuttal 2:31.

    I en mail oplyser Anders Emil Møller, der ledende redaktionschef i DR Nyheder, til SE og HØR, hvorfor interviewet er blevet bragt:

    – Vi ville selvfølgelig gerne høre Casper Christensen om, hvad NFT er for noget, og havde spørgsmål til, hvorfor han har kastet sig ud i det. Han er så ikke helt tilfreds med første spørgsmål, men han får dog sagt, at det ikke er for pengenes skyld, at han er med i NFT-projektet, og det vil vi naturligvis gerne bringe videre til vores lyttere. Vi ville også gerne have spurgt om mere, men det var der ikke mulighed for.

    Til Ekstra Bladet fortæller Casper Christensen, at han ikke mente, at spørgsmålet faldt inden for den aftalte præmis. Han oplyser desuden, at journalisten har sagt undskyld, og at der endda er blevet udvekslet hjerte-emojis mellem de to.

    Sources


    Article information

    Author: Misty Green

    Last Updated: 1697900762

    Views: 701

    Rating: 4 / 5 (60 voted)

    Reviews: 87% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Misty Green

    Birthday: 1982-07-26

    Address: 31994 Cynthia Hills Apt. 909, Anthonyshire, SD 02214

    Phone: +4581829013287491

    Job: Dental Hygienist

    Hobby: Telescope Building, Puzzle Solving, Playing Piano, Cycling, Soccer, Graphic Design, Coin Collecting

    Introduction: My name is Misty Green, I am a risk-taking, clever, dedicated, sincere, brilliant, receptive, audacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.