header banner
Default

Elon Musk, kripto para birimini geliştirmek için yeni bir girişimde bulunuyor


Table of Contents

    Wall Street Memes (WSM) ön satışı sona erdi. Erken yatırımcılar 25 milyon dolarlık bağış toplamanın önde gelen kripto para borsalarında listeleme için bir katalizör olabileceğine inanıyor. X’in (Twitter) patronu ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın projeyle girdiği etkileşimler de birçok yatırımcının WSM almasına neden oldu.

    Elon Musk’ın radarında yeni kripto projesi var

    Tarihteki en büyük meme coin ICO’su olan Wall Street Memes’in hangi borsalarda yer alacağı da büyük merak konusu.

    Wall Street Memes, sıradan insanları kripto milyonerlerine dönüştürme vaadiyle şu anda en çok abartılan meme coin ön satışlarından biri. Projenin teknik dokümanında, “Misyonumuz açık: günlük yatırımcıyı güçlendirmek ve geleneksel finans ortamını bozmak. Meme’lerin, birleştirmek, ilham vermek ve statükoya meydan okumak için olağanüstü bir güce sahip olduğuna inanıyoruz.” ifadeleri kullanılıyor.

    Projenin arkasındaki fikir, canlı bir topluluğun büyümesine izin vererek gücü tekrar insanların eline vermek. Diğer meme projelerinden farklı olarak Wall Street Memes, her şeyin fiyat spekülasyonuyla ilgili olmadığına, mizah, birlik ve meme’lerin yılmaz gücüyle finans endüstrisini yeniden şekillendirmekle ilgili olduğuna inanıyor.

    WSM OKX’TE LISTELENIYOR

    Dünyanın önde gelen kripto para platformlarından OKX, WSM’nin ilk merkezi borsa listelemesini gerçekleştiriyor. X üzerinden yapılan bir duyuruya göre, listeleme 26 Eylül’de TSİ saat 13.00’te başlayacak.

    WSM/USDT işlem çifti için para yatırma işlemlerinin halihazırda açıldığı belirtiliyor. Ayrıca, WSM/USDT için büyük işlem hacimleri ve likidite beklendiği ifade ediliyor. Wall Street Memes kendi hesabından da OKX’i duyurdu.

    Web sitesinden yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı:

    WSM para yatırma işlemleri 25 Eylül 2023 tarihinde TSİ 09.00’da açılacak,
    WSM/USDT spot işlemleri 26 Eylül 2023 tarihinde TSİ 13.00’te açılacak,
    WSM para çekme işlemleri 27 Eylül 2023 tarihinde TSİ 13.00’te açılacak,
    DEX listelemesi 26 Eylül 2023 tarihinde TSİ 17.00’de gerçekleşecek.
    OKX gibi borsaların genellikle büyük kullanıcı tabanlarına ve WSM için daha fazla görünürlük (ve likidite) anlamına gelebilecek yüksek günlük işlem hacimlerine sahip olduğu göz önüne alındığında, haber kripto topluluğunda büyük etki yarattı.
    Tüm projenin temelinde, Wall Street Memes’in güvenli ve güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlayan SolidProof’un sıkı bir akıllı sözleşme denetimi yer alıyor. Sonuç olarak, büyük borsa listeleri, influencer desteği, staking ödülleri ve yatırımcı FOMO’sunun birleşimi, WSM’nin 2023’ün en büyük ICO’su olma şansına sahip olabileceğini gösteriyor.

    Wall Street Memes Hareketli Topluluğu

    Wall Street meme’lerinin merkezinde, meme’lerin paylaşılmasına olanak tanıyan birçok sosyal platformdaki canlı topluluğu yer alıyor. WSM sadece dünyanın en büyük meme coin ICO’su değil, aynı zamanda tüm sosyal gruplarda bir milyondan fazla takipçisiyle en büyük meme coin topluluklarından birine sahip.

    WSM’nin X’te proje 281 binden fazla, Telegram’da 30 binden fazla ve Instagram’da da 541 binden fazla takipçisi var. Ayrıca wallstgonewild ve wallstbullsnft adlı diğer iki Instagram kanalında da 100 bin takipçisi bulunuyor. Her an takipçi kitlesi de artmaya devam ediyor.
    Meme coin yolculuğunun başında böylesine geniş bir sosyal ayak izine sahip olan Wall Street Memes, yeni başlayan herhangi bir kripto için güvenli bir şekilde en büyük topluluk olarak adlandırılıyor.

    Önde gelen meme coin olan Dogecoin’in X’te 3 milyondan fazla takipçi kazanması 10 yıl sürdü. Elbette bu sağlam bir dönüm noktası ancak Wall Street Memes halihazırda bir milyon takipçiyle başladı.

    Wall Street Memes tweetleri rutin olarak günde binlerce kez görüntüleniyor. Binlerce olmasa da yüzlerce beğeni ve retweet alıyor. WSM ekibi de muhtemelen finans sektöründeki en üretken ve başarılı meme yaratıcıları olmak için kendilerini geliştiriyor.

    WSM’deki kullanıcılar çılgın ve popüler meme’ler yaratmayı bir sanat haline getirerek kazanan bir formüle sahip olduklarını gösteriyorlar. Aynı yaratıcılığı kriptoya taşıyacak gibi görünüyorlar.

    Ekip bu yılın mayıs ayında Wall Street Bulls Ordinals NFT Koleksiyonunu piyasaya sürmüştü.
    2021’de de, topluluk kurucuları Wall Street Bulls 10 bin parçalık NFT koleksiyonunu bastıklarında 2,5 milyon dolar kazanmış ve bu koleksiyon 32 dakika içinde tükenmişti.

    Elon Musk’ın Wall Street Memes Markajı

    Wall Street Memes’in X hesabı üretken ve popüler. Son derece ilgi çekici meme tweetlerinin her biri düzenli olarak on binlerce, genellikle yüz binlerce görüntüleme, beğeni ve retweet alıyor.

    Milyarder isim Elon Musk da meme coin’lere olan zaafı ile tanınıyor. Dogecoin’in bu kadar büyümesinde kilit rolü oynayan Musk’ın gözü şimdi Wall Street Memes’te. Musk birçok kez projeyle etkileşime geçti.

    Sources


    Article information

    Author: Daniel Scott

    Last Updated: 1699352042

    Views: 940

    Rating: 4.6 / 5 (42 voted)

    Reviews: 99% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Daniel Scott

    Birthday: 2004-08-12

    Address: 16852 Cooper Pass Suite 343, Amyton, TN 01764

    Phone: +4155367543487421

    Job: Biotechnologist

    Hobby: Cooking, Tea Brewing, Graphic Design, Yoga, Billiards, Dancing, Survival Skills

    Introduction: My name is Daniel Scott, I am a resolved, spirited, variegated, Precious, brilliant, intrepid, receptive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.