header banner
Default

Rollman Mining verandert de industrie: nu kan iedereen Bitcoin minen


Crypto Insiders had onlangs het privilege om te spreken met de man aan het roer van Rollman Mining. We voelden hem aan de tand over alles dat met Rollman Mining te maken heeft, de industrie, prijs voorspelling, en wat zijn bedrijf biedt voor investeerders!

Victor R. Ch. Rollman is de CEO van Rollman Mining, een Bitcoin mining bedrijf dat gespecialiseerd is in toegankelijk Bitcoin mining van institutionele kwaliteit. Met meer dan 20 jaar investeringservaring in de traditionele en alternatieve markten brengt hij een uniek perspectief op crypto en macro. Rollman is naast CEO van Rollman Mining, ook de oprichter, CEO en CIO van zijn eigen in Luxemburg gevestigde hedgefonds: Rollman Capital. Dit hedgefonds is de afgelopen paar jaar extreem succesvol geweest, met in 2022 een astronomisch rendement van 210,5% voor zijn investeerders.

In de dynamische wereld van cryptocurrencies onderscheidt het gloednieuwe bedrijf Rollman Mining onder leiding van Victor Rollman zich als een pionier in de industrie. Het richt zich namelijk op het beschikbaar stellen van bitcoin (BTC) minen voor iedereen, voorheen Rollman Mining was het uitdagend tot niet mogelijk om winstgevend als retail- en institutionele investeerder deel te nemen aan bitcoin mining en was alleen beschikbaar voor de grote bedrijven en instituties die het netwerk hier voor hadden. 

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Waarom bitcoin en sinds wanneer

VIDEO: They'll Run Your Miners FOR YOU! Revolution Mining
VoskCoin

In macro zijn we altijd op zoek naar asymmetrische kansen, en er zijn er maar een paar die om de zoveel tijd langskomen. Elke drie, vier jaar is er zoiets als Russische privatisering, Argentijnse landbouwgrond of Tesla Motors. Het crypto-dubbeltje viel niet meteen voor Rollman in 2014, maar na een paar maanden studeren realiseerde hij dat Bitcoin de grootste investeringsmogelijkheid is van onze generatie. Dit heeft sindsdien voor vele mensen hun leven en portfolio veranderd. Hij adviseert, mits niet all-in, dat minimaal 5 tot 20% deel zou moeten uitmaken van ieder beleggingsportfolio.

Bitcoin mining is van oudsher eigenlijk een activiteit voor grote, technisch onderlegde bedrijven met aanzienlijke financiële middelen en netwerk. De barrière voor toetreding is doorgaans hoog waardoor de gemiddelde persoon ervan wordt weerhouden om succesvol deel te nemen aan deze lucratieve, maar complexe activiteit. Rollman Mining breekt deze grenzen echter af en maakt Bitcoin mining toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een beter rendement.

“Ons bedrijf, Roman Mining, is gestart in maart 2023. Ons klantenbestand varieert enorm met onze twee divisies: retail, die zich richt op klanten vanaf 1 miner en de institutionele divisie, die zich richt op klanten die $250.000 of meer investeren. We zijn dit bedrijf begonnen om een alternatief te bieden aan mensen die op zoek zijn naar een hoog rendement en geen miljoenen willen en/of kunnen investeren vanaf dag één. Bitcoin Mining is op een conservatieve en verantwoordelijke manier bitcoin kopen, het is betrouwbaar, stabiel, het werkt en het biedt de hoge rendementen waar mensen naar op zoek zijn.”

Het bedrijf verlicht de technische druk van de klant door de mining machines voor hen te beheren. Klanten investeren in de bitcoin miner en Rollman Mining zorgt voor de rest.

Het model van Rollman Mining toont aan dat Bitcoin mining niet alleen is voorbehouden aan bedrijven met diepe zakken. Het is dit unieke bedrijfsmodel dat Rollman Mining onderscheidt in de wereld van bitcoin mining.

Victor Rollman was ook teleurgesteld in het professionele niveau van andere bitcoin mining bedrijven die wel toegang aanbieden aan de retailmarkt. De meeste mining bedrijven, die ook te betalen zijn voor de normale mens, waren volgens hem kwalitatief ver beneden de maat omdat het management geen tot weinig relevante ervaring heeft, te veel vragen voor de miners, stroom en zelfs gevallen dat 20 tot 30% van de opbrengst wordt gehouden als commissie. De hoop voor de investeerder verdwijnt terwijl het niet nodig is. Hij verwacht in de loop van tijd met meer wetgevingen dat veel van deze bedrijven zullen verdwijnen omdat de verkoop van bitcoin miners financieel advies is en niet simpelweg een computer zoals het nu wordt beschouwd.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Ervaringen uit het hedgefonds

VIDEO: Bitcoin Mining - Everyone is WRONG
CTO LARSSON

Victor Rollman staat naast Rollman Mining ook aan het hoofd van een eigen hedgefund, Rollman Capital. Deze rijke ervaring is volgens hem ook iets wat Rollman Mining veiligheid kan bieden in de toekomst wanneer wetgevingen worden geïmplementeerd.

“Wat wij doen is dat we dezelfde modellen gebruiken die we gebruiken voor het hedgefonds. Ik heb het dan over de selectie van locaties en miners, due diligence, risicomanagement, KYC, AML, en die implementeren we nu al in Roman Mining. We doen dit met het idee dat wanneer wetgeving wordt geïmplementeerd – en ik verwacht dat het eraan zit te komen – dat we er klaar voor zijn. Wij brengen meer professionaliteit naar de industrie en combineren het beste van traditioneel investeren en crypto.”

Uiteraard zijn de rendementen ook niet onbelangrijk. Volgens Rollman Mining kunnen klanten, onder voorbehoud van de markt uiteraard, een gemiddeld rendement tussen de 80% en 120% op jaarbasis verwachten. Dat is volgens het bedrijf maar liefst 30% meer dan bij de concurrentie. Dat zijn natuurlijk rendementen waar je U tegen zegt.

🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining Advertentie Rollman Mining

Onthult $125.000 bitcoin koersdoel

VIDEO: Rollman Mining – Our ecosystem
Rollman Mining

Rollman Mining voorspelt dat de prijs van Bitcoin zal stijgen tot $ 36.000 in de aanloop naar de volgende halvering die naar verwachting in maart 2024 zal plaatsvinden en daarna zijn rally zal voortzetten naar een recordhoogte van $ 149.000.

“De halvering van 2020 verminderde het aanbod van nieuwe Bitcoins met 43% ten opzichte van de vorige halvering. Het had een 23% zo grote impact op de prijs. De volgende halvering zal naar verwachting plaatsvinden op 22 maart 2024. Aangezien de meeste Bitcoins nu in omloop zijn, zal elke halvering bijna precies de helft zijn van een vermindering van het nieuwe aanbod. Als de geschiedenis zich zou herhalen, zou Bitcoin bij de volgende halvering stijgen tot $36.000 voor de halvering en $149.000 erna.”

Blik op de toekomst

VIDEO: Inside the Largest Bitcoin Mine in The U.S. | WIRED
WIRED

Vandaag de dag bestaat er ook wat kritiek op het minen van bitcoin. Dit in verband met het hoge energieverbruik en de effecten hiervan op het klimaat. Volgens Rollman is deze kritiek echter helemaal niet terecht, en zelfs erg ouderwets:

“Ik denk dat dat een overblijfsel is van de reputatie die de industrie op een gegeven moment had. Maar eerlijk gezegd, elke locatie die we gebruiken is 100% hernieuwbare energie.” 

In het kort is Rollman Mining een vernieuwer in de wereld van Bitcoin mining. Het bedrijf biedt een uniek platform voor individuen om te investeren in Bitcoin mining. Met hun toekomstplannen om verder uit te breiden, is Rollman Mining goed gepositioneerd om verder te groeien in deze opwindende sector.

Ben jij geïnteresseerd in het minen van bitcoin, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wellicht is Rollman Mining dan een uitgelezen kans. Je kunt je via de website van Rollman Mining aanmelden, en wie weet draai jij binnenkort ook je eigen mining machine!

Sources


Article information

Author: Amanda Mcbride

Last Updated: 1697884922

Views: 596

Rating: 4 / 5 (97 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amanda Mcbride

Birthday: 1932-06-25

Address: 2912 Berry Mountains, Judithchester, WA 48400

Phone: +4882856691987620

Job: Accountant

Hobby: Whiskey Distilling, Backpacking, Dancing, Chocolate Making, Calligraphy, Survival Skills, Billiards

Introduction: My name is Amanda Mcbride, I am a Determined, dazzling, unreserved, exquisite, proficient, clever, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.